Studley Park

This new sustainable residence has been designed to exploit a sloping site with magnificent views.
Orientated to the west the challenge was to design a home that is focussed on a view with extensive use of glass whilst controlling the hot afternoon sun. The house incorporates the latest technology with a series of louvres and blinds which open and close according to the sun and wind to passively manage the interior comfort minimising the need for mechanical cooling and heating.

Incorporating an extensive pallet of materials and finishes ranging from concrete, zinc, alucobond, mild steel, bronze, stone, water and French Oak; it is a sensory house which responds to the site’s micro environment in a sophisticated, highly resolved form.

We'd love to chat
about your next project

Contact Us

Or call us today
on +61 3 9662 1131